Recenze servisního střediska Olomouc - LuLumobil.cz

Pokud se Vám líbil výsledek práce servisního střediska v Olomouci — napište recenzi o naši práci a službách. Pro nás je to velmi důležité. Děkujeme!

Napsat recenzi
Recenze
4. prosinec 2020
Co se mi líbí
Perfektní práce, ani jsme se nestihl naobědvat a baterka v telefonu byla vyměněná, super práce doporučuji tento servis, perfektní přístup a jednání 👍👍👍
Nedostaky
Nic
Recenze
30. listopad 2020
Co se mi líbí
Nikde jinde jsem nebyl takto spokojen, jako s lulu mobil. Velice ochotný personal, oprava na počkání, žádné zbytecne vytahování peněz z me kapse. 100% doporuciji.
Nedostatky
Nic
Recenze
6. listopad 2020
Co se mi líbí
Skvělý přístup, super cena 😉 Kupován kryt na iPhone 7 a spokojenej 🙂
Nedostatky
Vše ок.
Recenze
29. září 2020
Co se mi líbí
Lepší a ochotnější servis v okolí neznám. Naprostou většinu věcí udělají na počkání a používám je jak pro firemní, tak soukromé zákazníky.
Nedostatky
Žádné
Recenze
27. červenec 2020
Co se mi líbí
I když jsem již mimo Olomouc s jakoukoliv opravou se vracím sem rychlost kvalita vstřícnost a vynikající občerstvení po dobu čekání na opravu ve vedlejší restauraci
Nedostatky
Recenze
20. červen 2020
Co se mi líbí
Naprosto úžasný zaměstnanecký přístup! Se vším pomohli, zařídili, vysvětlili. Pánové pracují nad rámec jejich povinností a všem vřele doporučuji. Telefon opravený na počkání, na předání dokonce počkali i mimo pracovní dobu. Opravdu ukázkový zákaznický servis!!!
Nedostatky
Recenze
25. březen 2020
Co se mi líbí
Neskutečný přístup k jakémukoliv zařízení! 100% nápomoc, rady nad zlato a absolutní profesionalita v čemkoliv, co se takoveho servisu týče! Vzdy zhodnotí férově, zda se oprava vyplatí či ne! Rozhodně doporučuji!
Nedostatky
Recenze
19. leden 2020
Co se mi líbí
Nad rámec nabízených služeb, mi poradili při koupi telefonu a vysvětlili možné rizika. Rozhodně doporučuji a jakmile si rozbiji telefon, vím kam v Olomouci zajít
Nedostatky
Rozbitý iPhone rychle opravímeNechte nám číslo
wrench
Konzultace
+420
Souhlasím se zpracováním osobních údajů
Poslat zprávu